Fanii orădeni ai legendarei trupe Queen se pot bucura de cântece de colecție ca „We Will Rock You”, „Bohemian Rhapsody”, „I Want to Break Free” ori „Love of My Life”, sâmbătă seara, la Noo'vo Resto Lounge, în concertul „My Queen Tribute”, adus de solistul Dan Helciug și formația sa. 

„My Queen Tribute” by Dan Helciug este un proiect românesc de tip omagiu muzical, dedicat trupei britanice Queen și prezentat, de-a lungul anilor, în mai multe orașe din țară. Încă de la lansare, din 2017, proiectul a avut parte de succes și a ajuns la numeroase festivaluri (Danube Rock Festival, Stonebird Fest, Eurovision etc).

„Avându-l în prim-plan pe carismaticul Dan Helciug, «My Queen Tribute» e susținut de o echipă formidabilă de profesioniști: Emil Chican, Lyuben Gordievski, Logofătu Marcel, Mihai Mânzar și Daniel Nicolae. Concertul se anunță o experiență muzicală unică, o desfășurare grandioasă de sunet și lumini, în care publicul din sală va fi, ca de fiecare dată, al doilea solist vocal. Electrizant și emoționant! Pe scurt: QUEEN!”, transmit organizatorii.

Rezervările pentru evenimentul de sâmbătă, 17 februarie, ora 19, se pot face la numărul de telefon 0750.432.211. Prețul unui bilet este de 100 de lei.

La Noo'vo Resto Lounge urmează și alte concerte, aduse de invitați ca Semnal M (24 februarie), Nightlosers (29 februarie), Taxi (9 martie), Mircea Baniciu (10 martie) și Mihai Mărgineanu (16 martie).

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!