Campioana României la polo, formația orădeană CSM Digi, dispută în acest week-end meciurile din turneul care contează pentru turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor Europeni. Orădenii evoluează la Budapesta, într-o grupă de patru formații, alături de echipa gazdă OSC Budapesta (Ungaria), Sintez Kazan (Rusia) și ASC Duisburg (Germania).

Pentru poloiștii de la CSM Digi se anunță o misiune extrem de dificilă în acest turneu, unde echipele sunt de valori apropiate și e posibil orice pronostic. Cu rușii de la Sintez Kazan au mai evoluat și în turneul din primul tur, din Muntenegru, pierzând acolo însă cu 8-11.

De asemenea, în această toamnă, elevii antrenorului Dorin Costrăș s-au duelat și cu ungurii de la OSC Budapesta în cadrul Memorialului Nicolae Rujinschi, desfășurat la Bazinul olimpic "Ioan Alexandrescu", unde orădenii s-au impus cu 11-8.

În primul meci, vineri, de la ora 19.50, CSM Digi întâlnește echipa gazdă, OSC Budapesta, apoi, sâmbătă, de la ora 15.45, se va duela cu nemții de la ASC Duisburg, iar duminică, în ultima etapă, cu începere de la ora 18.45, vor juca în compania rușilor de la Sintez Kazan.

Toate meciurile echipei orădene vor fi transmise în direct de Digi Sport și Digi 24 Oradea.

Primele două clasate din grupă  se vor califica pentru play-off-ul Ligii Campionilor, iar ocupanta locului al III-lea va lua drumul celei de-a doua competiții continentale intercluburi, Euro Cup.


Programul turneului de la Budapesta:

Vineri:

Ora 18.00 ASC Duisburg - Sintez Kazan
Ora 19.50 OSC Budapesta - CSM Digi Oradea (DigiSport 1 și Digi 24 Oradea)

Sâmbătă:

Ora 15.45 CSM Digi Oradea - ASC Duisburg (DigiSport 1 și Digi 24 Oradea)
Ora 17.30 OSC Budapesta - Sintez Kazan

Duminică:

Ora 17.00 OSC Budapesta - ASC Duisburg
Ora 18.45 CSM Digi Oradea - Sintez Kazan (DigiSpot 2 și Digi 24 Oradea)