Timişoreana le oferă orădenilor şi în acest an un spectacol pe cinste, care va dura trei zile. Serbările Timişoreana vor începe vineri, în Parcarea Independenţei, unde lumea va fi întâmpinată - promit organizatorii - cu pâine şi sare, în spiritul tradiţiei.

Publicul va putea asculta poveşti adevărate despre măiestria fabricării berii, pâinii şi veşmintelor, de la meşteşugari adevăraţi şi, de asemenea, va putea participa în fiecare zi de weekend, de la ora 16, la jocuri şi concursuri cu diverse premii, dar şi să se bucure de bucate aburinde şi halbe cu Timişoreana, "prima bere a României", după cum o numesc organizatorii festivalului.

Serile Timişoreana vor fi rezervate muzicii cu greutate. Vineri, de la ora 20, formaţia Zero va deschide seria de concerte, urmată fiind de Cargo, cu melodii cunoscute care vor spune povestea trupei. Sâmbătă, tot de la ora 20, vor concerta cei de la Zob, după care pe scenă va urca Holograf. Legendara formaţie Pasărea Colibri va încheia, duminică, de la aceeaşi oră 20, ediţia din acest an a Serbărilor Berii Timişoreana.

Orădeni, şi nu numai, sunt aşteptaţi, aşadar, la trei zile de petrecere, şi îndemnaţi, cum o face Laur, solistul de la Zero, "să cânte, să-şi lase grijile deoparte".