Sfârşit de săptămână extrem de aglomerat pentru urgentiştii orădeni. Peste 750 de persoane au trecut pe la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, dar din fericire nu s-a înregistrat nici un caz grav.

"A fost un weekend foarte agitat, cu foarte mulţi pacienţi, în jur de 750, ceea ce de mult nu am mai avut. Majoritatea au fost urgenţe minore, de genul răceli şi viroze, nu au fost cazuri foarte grave", a declarat dr. Hadrian Borcea, şeful SMURD şi al UPU.

Pe de altă parte, conform unui comunicat al Poliţiei Bihor, în acest un sfârşit de săptămână nu s-a petrecut nici un accident mortal. În trei evenimente rutiere au fost implicaţi biciclişti, care au suferit leziuni uşoare.

Mai grav a fost un accident petrecut vineri seară, pe DN 76, în afara localităţii Hidişelu de Jos, când un orădean de 39 de ani a depăşit neregulamentar, a trecut pe contrasens şi s-a lovit frontal cu o autoutilitară înmatriculată în judeţul Sibiu. În urma impactului, o tânără de 23 de ani din Pomezeu, pasageră în autoutilitară, s-a ales cu mai multe răni şi a fost dusă la spital, iar şoferul acesteia a suferit şi el leziuni uşoare.