Direcţia Judeţeană pentru Sport (DSJ) Bihor organizează în perioada 17-18 aprilie cea de-a cincea ediţie a Cupei Bihorului la Box, care va avea loc la Sala Antonio Alexe. Competiţia este una internaţională, astfel că, pe lângă echipele din Oradea, Arad, Baia-Mare şi Zalău, în ring vor intra şi boxeri din două oraşe maghiare.

Oraşul de pe Criş va fi reprezentat de către cluburile CS Crişul şi Gym Mar Strong. "Concursul se va desfăşura la toate categoriile de vârstă, de la copii la seniori, şi fete şi băieţi", a declarat antrenorul clubului CS Crişul, Mihai Miklos, luni, într-o conferinţă de presă desfăşurată la DSJ.

Printre sportivii orădeni care se vor întrece pentru primele locuri se numără şi campioana naţională la juniori, Andreea Paul, dar şi Ioana Gabor, medaliată cu argint la tineret.

O altă competiţie de forţă şi tehnică, organizată de DSJ şi clubul de taekwondo West Team, va avea loc pe 17 aprilie. Cupa Bihorului la Taekwondo se va ţine la Sala de Sport din comuna Borş şi reuneşte echipe din Oradea şi Baia-Mare. Sportivii se vor întrece la lupte şi spargeri de forţă la toate categoriile de vârstă.

De asemenea, în weekend, "Memorialul Gabi Andor" îi reuneşte pe trăgătorii cu pistolul şi puşca la ţintă din Oradea şi Arad. Competiţia va începe sâmbătă dimineaţă, la Poligonul Universităţii.