Va fi un sfârşit de săptămână plin de evenimente la ERA Park, atât pentru adulţi, cât mai ales pentru cei mici.

Sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 11, în sala de evenimente a centrului comercial, copiii sunt invitaţi într-o lume fantastică, la spectacolul de Teatru de păpuşi "Poveşti Populare Ruseşti", în interpretarea Trupei Arcadia, de la Teatrul Regina Maria. Este vorba despre cinci poveşti specifice (Gogoaşa, Ridichea Uriaşă, Vulpea şi Corbul, Cocorul şi vulpea, Căsuţa iepuraşului), însoţite de o coloană sonoră autentică, din care micuţii vor putea trage învăţăminte.

În aceeaşi zi, între orele 10 şi 18, sub cupola ERA Park se va desfăşura o nouă ediţie a Târgului de antichităţi, în cadrul căruia iubitorii de chilipiruri şi antichităţi vor avea la dispoziţie colecţii impresionante de bijuterii, colecţii de timbre, numismatică, artă, porţelanuri şi multe altele, aduse de peste 30 de expozanţi.

Duminică, prichindeii sunt invitaţi din nou la filme gratuite. "Alice în Ţara Minunilor" îi aşteaptă, începând cu ora 11, în sala de evenimente a ERA Park, filmul fiind dublat în limba română.

Ca de obicei, intrarea la aceste evenimente este gratuită pentru toată lumea!

Mai multe detalii despre evenimentele noastre găsiţi accesând site-ul era-oradea.ro, dar şi pagina de Facebook ERA Park Oradea.

(advertorial)