Va fi un sfârşit de săptămână plin la centrul comercial ERA Park. Pe lângă tradiţionalele evenimente dedicate familiei, pasionaţii de maşini şi nu numai sunt invitaţi la Ford Driving Skils for Life, un program de conducere preventivă, menit să-i înveţe mai ales pe tineri cum să fie buni la volan!

Hai la condus!

Evenimentul se va desfăşura sâmbătă şi duminică, 27 respectiv 28 mai, în parcarea Mobexpert, între orele 08:30 şi 18:00. Este, de fapt, vorba despre un celebru program GRATUIT de conducere preventivă, Ford Driving Skills for Life, lansat în urmă cu 13 ani în SUA, care a ajuns în România în 2014. Cei care susţin cursurile nu sunt nişte anonimi, ci piloţi de raliuri profesionişti, de la Napoca Rally Academy: Simone Tempestini, campion mondial de raliuri în 2016, la categoriile Junior WRC şi WRC 3, Bogdan Marisca şi Marco Tempestini.

Pornind de la statistici care arată că principala cauză a deceselor în rândul tinerilor o reprezintă accidentele rutiere cauzate de lipsa experienţei la volan, membrii echipei Ford Driving Skills for Life se folosesc de experienţa acumulată ca piloţi profesionişti pentru a le împărtăşi doritorilor cât mai multe "trucuri" pentru un şofat sănătos. Înscrierile se pot face accesând site-ul www.drivingskillsforlife.ro, iar participarea este gratuită!

Teatru şi circ

ERA Park Oradea nu i-a uitat nici pe cei mai mici dintre prieteni. Sâmbătă, între orele 11 şi 12, copiii sunt invitaţi în sala de evenimente a centrului comercial, la piesa de teatru interactiv "Prostia Omenească", susţinută de Teatrul mic Sibiu, dar şi la un atelier de teatru, care se va desfăşura între orele 17 şi 18 sub cupolă.

Duminică, începând cu ora 11, în sala de evenimente, actorul orădean Şerban Borda îi invită pe copii la "Magic Show". Bineînţeles, la aceste evenimente intrarea este gratuită.

Şi este doar începutul! Cum luna iunie este una dedicată celor mici, ERA Park le pregăteşte o sumedenie de surprize! Una dintre ele este Circul Gartner, care va poposi, în perioada 1-11 iunie, în parcarea centrului comercial.

Mai multe detalii despre evenimentele ERA Park găsiţi accesând site-ul era-oradea.ro, respectiv pagina de Facebook ERA Park Oradea!

"Vă aşteptăm cu drag!", au transmis reprezentanţii centrului comercial.