În timp ce jucătorii formaţiei FC Bihor au primit liber până luni, după cantonamentul din Italia, de la Brescia, componenţii celeilalte echipe din judeţul Bihor care se pregăteşte de noua ediţie de campionat a Ligii a II-a la fotbal, Luceafărul Oradea, nu au liber nici în acest weekend şi, după ce miercuri au evoluat la Timişoara, cu Poli, sâmbătă ei vor disputa un nou joc amical, pe teren propriu, la Sânmartin, cu echipa de liga a III-a Gloria Arad.

Partida Luceafărul - Gloria Arad este programată de la ora 11, ora de disputare şi a jocurilor din campionat, care vor debuta sâmbăta viitoare, atunci când elevii antrenorului Călin Moldovan vor primi pe teren propriu, în prima etapă şi la debutul în eşalonul doi, replica grupării Mureşul Deva.

După partida de sâmbătă, cu Gloria Arad, o parte din componenţii echipei Luceafărul, care vor fi utilizaţi mai puţin în acest joc, vor face deplasarea duminică şi la Hidişel, pentru meciul cu echipa locală, de liga a V-a, FC, cu prilejul inaugurării stadionului din localitate. Şi această partidă va avea ca oră de start, ora 11.