După plecarea lui Titus Nicoară la Steaua, care a nemulţumit suporterii, dar şi conducerea clubului, fanii orădeni s-au arătat dezamăgiţi de faptul că, potrivit site-ului de specialitate Total Baschet, căpitanul CSM Oradea, americanul William Franklin, a semnat cu U Mobitelco Cluj.

În timp ce CSM Oradea nu a comentat situaţia, jucătorul american a dezminţit această informaţie într-un mesaj pe Facebook, postat marţi noaptea, precizând că deocamdată nu a semnat cu nicio echipă şi că încă se gândeşte alături de ce echipă va juca în sezonul viitor. Americanul are de ales între mai multe oferte, inclusiv cea a CSM Oradea.

"În afară de Titus nu a plecat nimeni, iar noi am făcut oferte la marea majoritate a jucătorilor din sezonul trecut pentru a continua cu noi şi în următoarea ediţie de campionat", a dat asigurări managerul echipei CSM, Şerban Sere.

Cert este însă că vom avea o vară fierbinte din acest punct de vedere. Jucătorii echipei orădeni, deveniţi acum vicecampioni naţionali, au o cotă foarte bună şi sunt curtaţi de multe echipe, fiind greu pentru conducerea CSM să reuşească să-i păstreze pe cei mai valoroşi în lot. Se pare că multe oferte a primit şi Daniel Dillon.

Potrivit conducerii echipei orădene, CSM va încerca să alcătuiască şi pentru sezonul următor un lot de jucători, care să fie demn de performanţele propuse de echipă.

Într-o altă ordine de idei, este posibil însă ca la unii jucători, care au evoluat mai puţin, conducerea echipei orădene să nu le mai propună prelungirea contractelor, căutându-le înlocuitori.