Oradea intră pe lista hub-urilor care oferă servicii integrate de logistică, alături de București, Cluj, Iași și Timișoara, prin inaugurarea centrului cargo logistic World MediaTrans din Terminalul Cargo al aeroportului local.

Cu o experiență de 26 de ani în domeniu, World MediaTrans oferă servicii integrate de transport, de la transport aerian, maritim, rutier, feroviar, curierat internațional expres, la servicii logistice.

Compania are peste 170 de angajați și este prezentă în 23 de locații pe piața autohtonă, precum și pe piața internațională, prin agenți proprii și companii partenere.

Centrul logistic din Oradea are o suprafață totală de 7.000 metri pătrați și oferă o capacitate de depozitare de 14.000 poziții de palet, fiind deservit, pentru început, de către 45 de angajați.

Investiția în dotări și utilarea hub-ului, inclusiv cu sisteme de depozitare modulare inovatoare specifice anumitor industrii, însumează până în prezent peste 500.000 euro.

Noul centru se aliniază politicii companiei de implementare a standardelor ECG (Economy for Common Good), prin achiziția de vehicule electrice pentru manipularea și transportul mărfurilor.

„Prin localizarea strategică la granița de vest a României și, mai ales, implicarea continuă a administrației locale în susținerea mediului de afaceri, inclusiv prin dezvoltarea asiduă de parcuri industriale, Oradea a devenit o piaţă importantă pentru logistică şi transport. Dezvoltarea orașului a fost confirmată recent și prin acordarea de către Forbes România a titlului Best Cities for Business. World MediaTrans este prezentă în Oradea de 25 de ani, iar deschiderea acestui centru reprezintă următorul nivel în expansiunea companiei, fiindcă urmărim permanent să oferim clienților servicii superioare, prin standarde înalte, încredere și eficiență dovedite în timp”, a declarat fondatorul companiei, Gabriel Lungu (foto dreapta, imaginea principală).

World MediaTrans SRL este o companie de transport și logistică fondată în Timiș, în anul 1997, cu capital 100% românesc.

Cifra de afaceri pentru anul 2022 a atins aproape 30 de milioane euro, World MediaTrans fiind cotată în top 20 al celor mai dinamice firme românești din domeniu.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!