Pentru duelurile din această seară din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Mozzart Bet ţi-a pregătit cele mai mari cote din lume. Iată care este oferta!

Young Boys – CFR Cluj (ora 21:30) cota 1.55

După ce în partida tur din Cluj, CFR a condus pe tabelă pe aproximativ toată durata partidei, în minutele de prelungire gruparea elveţiană a egalat, fiind un deja vu pentru elevii lui Şumudică, aceştia primind gol de la Young Boys în minutele de prelungire în ultimele trei partide consecutive.

În partida din această seară din Elveţia, Young Boys porneşte ca favorită, însă cu siguranţă feroviarii nu se vor lăsa uşor. Ambele formaţii sunt campioane în competiţia internă în ultimele patru sezoane, însă doar elveţienii au atins grupele ligii din toate aceste sezoane în care ambele au câştigat titlul.

Rangers – Malmo (ora 22:00) cota 1.65

Ianis Hagi şi Rangers vor să iasă din pasa proastă printr-o victorie în această seară împotriva celor de la Malmo şi implicit calificarea în playoff-ul Champions League.

Surprinzător, băieţii lui Steven Gerrard au pierdut  ultimele două partide la rând, ceea ce a reprezentat o premieră în acest an.

Ambele formaţii au uitat cum mai este fotbalul din grupele Ligii, Rangers participând ultima data în această faza a competiţiei în sezonul 2010/2011, când a făcut parte dintr-o grupă cu Manchester United, Valencia şi Bursaspor, iar Malmo a participat mai recent, în sezonul 2015/2016, într-o grupă de foc formată din Real Madrid, PSG şi Shakhtar.

Sheriff Tiraspol – Steaua Roşie (ora 20:00) cota 2.00

Moldovenii au reuşit o surpriză imensă în partida tur care s-a desfăşurat la Belgrad pe terenul Stelei Roşii, reuşind să smulgă un egal, care chiar daca nu-I clasează cu prima şansă la calificare, cu siguranţă le dă un moral bun pentru partida de acasă din această seară. Rămâne de văzut dacă Steaua Roşie îşi va respecta statutul de favorită sau vom avea parte de o surpriză.

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

(advertorial)