Andreea Marin a intrat în vizorul inventatorilor! Octavian Pleşa, preşedintele Federaţiei Internaţionale a Asociaţiei Inventatorilor pe Europa de Est, a criticat în cadrul unei conferinţe la Cluj, invenţia Andreei Marin.

Body-ul Violet, creat de Andreea Marin, a fost premiat pe 23 aprilie anul acesta, la Salonul Internaţional de Invenţii de la Geneva, cu medalie de aur. "Geneva a dovedit ce salon de invenţii e dacă Andreea Marin a primit premiu. Geneva e o afacere. Noi nu agreăm târgul pentru că e o afacere şi se plătesc bani", a declarat preşedintele Federaţiei Internaţionale a Asociaţiei Inventatorilor pe Europa de Est, Octavian Pleşa.

Pleşa a lăsat să se înţeleagă că invenţia Andreei Marin nu e mare lucru. "Ce invenţie e? A primit medalie de aur pentru prezentare. Noi nu agreăm Geneva şi nu participăm acolo, ci la expoziţii unde merg inventatori, şi nu prezentatori TV", a precizat Pleşa.

Andreea Marin a afirmat că nu ştie despre ce bani vorbeşte Pleşa şi spune că a observat că inventatorul neagă importanţa unuia dintre cele mai mari saloane de invenţii din lume.