O companie susținută de un aeroport italian a pus în vânzare bilete pentru zboruri către și dinspre Oradea, începând din luna aprilie a acestui an.

Este vorba despre GoToFly, fondată printr-un parteneriat între Aeroitalia și aeroportul din Forli, iar printre rutele pe care aceasta le-a anunțat în prima decadă a lunii trecute sunt și cele între Forli și Oradea, zborurile urmând să fie operate din 7 aprilie.

Conform site-ului boardingpass.ro, cursele vor fi efectuate de două ori pe săptămână, lunea și vinerea: XZ 881 Oradea (OMR) 16.30 – 17.30 Forli (FRL), XZ 880 Forli (FRL) 12.30 – 15.30 Oradea (OMR).

În conformitate cu același site, zborurile vor avea o durată de aproximativ două ore și vor fi operate, probabil, de compania românească AirConnect, cu aeronave ATR 72-600.

Biletele au un preț de pornire de 55 euro/sens și pot fi rezervate pe site-ul companiei. Forli este un oraș din regiunea Emilia-Romagna, fiind situat în centrul Italiei, la distanțe relativ mici de Bologna, Veneția și Florența.

BIHOREANUL a încercat să afle mai multe informații pe această temă, însă directorul Aeroportului Oradea, Răzvan Horga, nu a răspuns la telefon până la ora publicării acestei știri.

Ruta Oradea - Forli va fi singura rută internațională operată de pe aeroportul din Oradea, după ce Ryanair a decis să suspende zborurile spre și dinspre aeroportul orădean.

După ce deja a oprit cursele spre Dusseldort - Weeze și spre Bologna (în luna octombrie a anului trecut), urmând să le sisteze și pe cele spre Londra – Stanstead și Milano – Bergamo (din 27 martie anul acesta), zborurile de Forli vor fi singurele curse internaționale pe aeroportul orădean.

De altfel, Ryanair a renunțat deja la 12 curse internaționale operate și de pe alte trei aeroporturi din România, și anume Timișoara, Sibiu și Suceava.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!