În această vară, orădenii vor putea ajunge pe calea aerului la Marea Neagră. Compania aeriană Air Connect și-a prezentat marți orarul pentru sezonul estival, care cuprinde zboruri Oradea - Constanța și retur, în fiecare duminică, în perioada 25 iunie - 17 septembrie.

Potrivit adevarul.ro, lansarea zborurilor pentru perioada de vară a avut loc pe 28 februarie în sediul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.

Pe lângă cele de la Oradea, programul Air Connect mai cuprinde curse spre litoral de la Suceava, Timișoara și Cluj. 

„În lipsa unei infrastructuri terestre, care să lege cele mai mari orașe din România, inițiativa AirConnect, de a deschide rute aeriene către Nordul și Vestul țării, este una extrem de binevenită”, a afirmat Mihai Daraban, președintele CCINA Constanța și al Camerei de Comerț și Industrie a României, potrivit aceleiași surse. 

Tudor Constantinescu, director general Air Connect, a spus în cadrul acelei conferințe că „introducerea zborurilor estivale între Constanța și Cluj, Oradea, Suceava, Timișoara a fost un pas firesc, oferind turiștilor o opțiune de transport rapidă, confortabilă și în siguranță pe litoralul românesc”. 

Biletele s-au pus în vânzare pe site-ul www.air-connect.com. De pildă, pentru zborurile 25 iunie (Oradea-Constanța) - 2 iulie (Constanța-Oradea) se pot cumpăra bilete tur-retur la prețul de 150 de euro, în tarif fiind inclus însă doar un bagaj mic de mână, de maximum șase kilograme și cu dimensiuni maxime de 40x30x20 cm. 

Cumpărate de pe acum pentru luna august, de pildă pentru perioada 13 august (Oradea - Constanța) și 20 august (Constanța - Oradea), biletele tur-retur costă 128 de euro, tot la categoria „fly light”, adică doar cu un bagaj mic.

Air Connect este o companie aeriană românească nouă care are mai mulți acționari și administratori, printre care și tur-operatorul Karpaten.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!