Zece orădeni norocoşi îşi vor "recupera" în cel mult o lună banii din impozite. Primăria şi Banca Transilvania au desemnat prin tragere la sorţi câştigătorii concursului "Plăteşte-ţi cu cardul taxele şi impozitele la ghişeele Primăriei prin POS", organizat în perioada 4 ianuarie - 31 martie.

Premiile constau în returnarea sumelor plătite cu cardul la ghişeele municipalităţii în contul taxelor şi impozitelor, în limita a câte 250 lei. Câştigătorii concursului sunt: Papp Marta Iudit (200 lei), Horvath Laszlo Zsolt (250 lei), Corina Tentea (165 lei), Mirela Manuela Petrescu (250 lei), Ionel Ciuta (250 lei), Vasile Tripa (250 lei), Agota Domocoş (250 lei), alături de firmele Domaqua Instal SRL (220 lei) şi Ukrom SRL (100 lei).

Mirela Macra, consilier în cadrul Biroului de Presă al municipalităţii, a declarat pentru BIHOREANUL că "extragerea câştigătorilor a avut loc pe 15 aprilie la Cluj, dar validarea rezultatelor a mai durat, pentru că a trebuit verificată respectarea condiţiilor din regulamentul de concurs, de plată a întregului impozit".

Câştigătorii vor fi anunţaţi telefonic, prin e-mail sau poştă, în aproximativ o lună de la data tragerii la sorţi, ei fiind rugaţi să se prezinte, apoi, la Primărie, în cel mult 30 de zile, pentru a indica reprezentanţilor municipalităţii contul în care doresc să le fie viraţi banii.

Darius Cornean