Zeci de lăzi de bere s-au făcut cioburi, sâmbătă, după ce prelata unui camion care le transporta la o firmă de pe centură s-a desprins în sensul giratoriu de la intersecţia străzilor Ovid Densuşianu cu Calea Sântandreiului.

Potrivit proprietarului firmei orădene de transport de care aparţine TIR-ul, incidentul s-a petrecut în timp ce şoferul autocamionului a încercat să depăşească un biciclist. Marfa urma să fie transportată la o firmă de pe şoseaua de Centură.

Pentru că sensul giratoriu e destul de strâmt pentru camioane, iar conducătorul auto a avut spaţiu de manevră restrâns, se pare că maşina a intrat în balans, moment în care din cauza încărcăturii, un stâlp de susţinere a prelatei a cedat, iar o cantitate importantă din cele aproximativ 300 de lăzi de bere Ursus s-a împrăştiat pe şosea, zeci dintre ele fiind de nerecuperat.

Din fericire nimeni nu a fost rănit. Angajaţi ai firmei şi apropiaţi au curăţat sticlele de pe şosea pentru mai bine de două ore.

Paguba, a cărei valoare nu a fost deocamdată estimată, va fi suportată de firma de asigurări a companiei transportatoare.