Sezonul Motociclistic 2012, manifestare organizată de clubul White Wolves MC Oradea, care a debutat în luna mai, a luat sfârşit sâmbătă la prânz. Marcând simbolic sfârşitul acestei prime ediţii, zeci de motociclişti au dat o tură prin toată Oradea, atrăgând privirile a sute de curioşi.

Peste 80 de motociclişti, călărind motoare superbe, fiecare cu zeci de cai putere, s-au adunat în parcarea din faţa complexului Lotus Center, de unde, la ora 14.15, au pornit "raliul" prin oraş. Antemergător a fost un motorist în uniformă, singurul echipaj moto de la Poliţia Rutieră Bihor, iar coloana a încheiat-o un echipaj al Jandarmeriei. Traseul parcurs a fost Nufărul - Dimitrie Cantemir - Magheru - Gara Centrală - Ştefan cel Mare - Transilvaniei - Dacia - Decebal - Iuliu Maniu, cu punct final în Parcul 1 Decembrie, pe platoul de lângă statuia Ostaşului Necunoscut, unde zeci de orădeni s-au adunat să privească bolizii pe două roţi.

La ora 14.45 fix, la un semn, într-un zgomot asurzitor toţi "călăreţii" şi-au turat motoarele la maxim, dând simbolic "stingerea" Sezonului Motociclistic 2012.

"Este primul eveniment de acest gen organizat vreodată în Oradea şi vrem ca el să devină o tradiţie. Sezonul motociclistic e menit să ne aducă în atenţia opiniei publice şi mai ales a participanţilor la trafic. Suntem şi noi pe şosele!", a declarat pentru BIHOREANUL Daniel Todoran, vicepreşedintele clubului White Wolves MC Oradea, organizatorul manifestării.

Sfârşitul Sezonului Motociclistic 2012 face parte din programul Toamnei Orădene şi, prin priza pe care a avut-o la public, curios să admire zeci de motociclete tuningate adunate laolaltă, a fost cu siguranţă unul dintre sale punctele de atracţie. Raliul a reuşit să adune, pe lângă membrii cluburilor orădene White Wolves MC, Black Eagles şi Hex, şi alţi zeci de pasionaţi ai mai multor cluburi din judeţele Satu Mare, Baia Mare şi Cluj.