Tinerii pedelişti orădeni au sărbătorit Dragobetele transformându-se în peţitori. Au închiriat un tramvai Siemens de la OTL şi l-au transformat într-un "birou mobil de stare civilă".

"Tramvaiul Dragostei a oprit în toate staţiile OTL de pe traseu, accesul în vagoane fiind permis doar cuplurilor care doreau să încheie o căsătorie de o zi", se arată într-un comunicat al tinerilor pedelişti.

Astfel, 35 de cupluri s-au urcat în tramvai şi au spus "da" în faţa pseudo-ofiţerului de stare civilă. Printre ei s-a numărat şi familia Toth, un cuplu orădean cu o căsnicie de 51 de ani în spate. "Domnul are 74 de ani, doamna 73, şi că s-au simţit foarte bine între tineri şi s-au revigorat", a explicat pentru BIHOREANUL Adrian Sotea, preşedintele tinerilor pedelişti din Oradea.

Pe lângă certificatul de căsătorie de-o zi, "însurăţeii" au primit diferite atenţii (sticle de şampanie, bomboane de ciocolată), iar cei mai norocoşi dintre ei au câştigat, printr-o tombolă, un weekend la Pensiunea Roua Munţilor din Vârtop, Arieşeni, două pachete de profilaxie stomatologică la Centrul de Medicină Dentară şi Radiologie Dentys din Oradea şi un pachet servicii SPA pentru un cuplu la Pensiunea Allegria din Băile 1 Mai.