Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, i-a băgat în şedinţă pe social-democraţii bihoreni. Joi, acesta a fost în vizită în Bihor, în pregătirea campaniei electorale pentru alegerile locale din 5 iunie.

Potrivit unui comunicat transmis de biroul de presă al PSD Bihor joi seară, programul vizitei lui Zgonea a inclus o întâlnire cu candidaţii la funcţiile de primari şi consilieri locali din zona Beiuşului şi una cu membrii Biroului Permanent Judeţean al organizaţiei.

Preşedintele executiv al PSD le-a spus colegilor din Bihor că societatea românească are acum alte aşteptări de la candidaţii partidelor, aşa că trebuie să-şi adapteze modul de a face politică. Totodată, Zgonea a stabilit şi targetul PSD Bihor: "Preşedintele executiv al PSD şi-a exprimat convingerea că la nivelul judeţului Bihor se pot obţine cel puţin 30 de primari şi 30 la sută din voturile pentru Consiliul Judeţean şi astfel funcţia de preşedinte al forului judeţean să revină PSD". Preşedintele CJ Bihor va fi ales de consilierii judeţeni. 

Zgonea le-a mai spus social-democraţilor bihoreni să discute direct cu alegătorii, ca să le afle problemele şi să le explice oferta electorală. Tototdată, liderul PSD-iştilor le-a promis că va veni mai des în BIhor, ca să-i ajute să maximizeze rezultatele la alegeri.

Citeşte şi articolul: PSD Bihor a scos din joben al şaselea candidat pentru Primăria Oradea: Ionel Ghib, patronul Lancetti