Un nou accident mortal s-a petrecut sâmbătă pe DN 76, iar victimă este un alt motociclist.

La câteva ore după accidentul care a avut loc între Vașcău și Beiuș, Poliția Bihor a anunțat un alt accident, petrecut cu câteva minute înainte de ora 18, între localitățile Săucani și Răbăgani.

Și de această dată, motociclistul a fost singurul implicat în accident. Într-o curbă la stânga, el a ieșit în decor, ca în final să cadă într-un canal colector adânc de 3 metri. Canalul era cu margini din beton, dar fără apă, având pe fund doar nămol.

„Polițiștii rutieri beiușeni s-au deplasat cu operativitate la fața locului și, din primele investigații efectuate, au constatat că, într-o curbă la stânga, marcată și semnalizată regulamentar, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, un bărbat de 55 de ani, din Ungaria, în timp ce conducea o motocicletă, a părăsit partea carosabilă, a rulat prin vegetație aproximativ 50 de metri, iar apoi a căzut într-un canal colector, la o diferență de nivel de aproximativ 3 metri”, a transmis Poliția Bihor.

Impactul a fost fatal pentru bărbatul din Ungaria, care a murit la locul accidentului.

Tot sâmbătă și tot pe DN 76, un alt motociclist, un bărbat în vârstă de 39 de ani, a murit, după ce a pierdut controlul vehiculului într-o curbă periculoasă, a căzut și a intrat în parapetele de pe marginea carosabilului.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!