După înfrângerea la 9 puncte la Ploieşti, pe terenul campioanei, elevii lui Cristian Achim au şi-n acest sfârşit de săptămână joc programat tot în deplasare, dar la Tg. Jiu, în compania celor de la Energia Rovinari, o echipă mult mai accesibilă, situată pe poziţia a 11-a a clasamentului la zi.

Chiar dacă merg la Tg. Jiu să-şi adjudece cele două puncte cuvenite victoriei, orădenii sunt conştienţi de dificultatea adversarului. "Sunt o echipă foarte bună şi în special pe teren propriu, chiar foarte greu de bătut. Dar noi vom merge să încercăm să câştigăm. Dacă vom câştiga, zic eu ca vom face un pas mare spre play-off", a declarat înaintea deplasării antrenorul principal orădean.

Meciul Energia Rovinari - CSM Oradea, contând pentru etapa a XXV-a a Diviziei A la baschet masculin, este programat să debuteze sâmbătă seară de la ora 19.

În această etapă a băieţilor, mai interesante se anunţă alte trei confruntări, cele de la Otopeni, Bucureşti şi Timişoara, unde atât gazdele cât şi oaspeţii luptă pentru intrarea în faza play-off a Campionatului Naţional.

În schimb fetele de la CSM Universitatea vor primi, la Arena "Antonio Alexe", replica braşovencelor de la BC Galactica Olimpia. Meciul programat sâmbătă, de la ora 12, va conta pentru runda a IX-a a Seriei A2.


Programul etapei a 25-a a campionatului Diviziei A la baschet masculin:

Vineri:

Ora 19.00 BC Mureş Târgu-Mureş - SCM Universitatea Craiova
Ora 18.00 Politehnica Iaşi - CSU Asesoft Ploieşti

Sâmbătă:

Ora 16.00 CSU Cuadripol Munincipal Braşov - U Mobitelco BT Cluj-Napoca
Ora 18.00 CS Gaz Metan Mediaş - BC "Perla Harghitei" Miercurea Ciuc
Ora 18.00 CS Otopeni - BCM U Piteşti
Ora 18.00 CS Munincipal Bucureşti - CSA Steaua Turabo Bucureşti
Ora 19.00 CS Energia Rovinari Târgu-Jiu - CSM Oradea

Duminică:

Ora 18.00 BC Timişoara - CSU Atlassib Sibiu


Seria A2 la baschet feminin, Etapa a IX-a:

Sâmbătă:

CSM U Oradea BC Galactica Olimpia
Sp. Studentesc Omnilogic Politehnica Naţional Iaşi
Universitatea Cluj CSU LPS Alba Iulia