Ediția din acest an a „Zilelor Carierei” la Universitatea din Oradea se va desfășura în perioada 29-30 mai în Biblioteca universitară, iar organizatorii spun că studenții și absolvenții vor găsi joburi și internshipuri disponibile pentru ei în diferite domenii.

Atât miercuri, cât și joi, evenimentul va fi deschis între orele 10 și 16. 

Coorganizator al ediției este Asociația Alumni a Universității din Oradea. „Evenimentul se anunță a fi unul plin de oportunități pentru studenți și absolvenți, cu o gamă largă de joburi și internshipuri, disponibile în diverse domenii”, a transmis conf. univ. dr. Dorin Coita, președintele Asociației Alumni, cadru didactic al Facultății de Științe Economice.

Potrivit unui comunicat al Universității din Oradea, „și-au anunțat participarea instituții din sectorul de stat, siguranță și ordine publică, companii private din domenii precum: inginerie și producție, servicii, mentenanță, bănci etc.”.

Pentru prima oară, companiile participante vor prezenta și joburi special destinate persoanelor cu dizabilități. „Unele companii oferă și locuri de muncă special destinate persoanelor cu dizabilități, demonstrând un angajament față de diversitate și incluziune pe piața muncii”, spune conf. univ. dr. Dorin Coita.

„Zilele Carierei” sunt organizate de Universitatea din Oradea și de Centrul de Consiliere și Servicii privind Cariera (CCSC), în colaborare cu Asociația Alumni.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!