Pasionaţii de LEGO îşi dau întâlnire, din nou, la ERA Park Oradea! Evenimentul Brickenburg Expo - Zilele fanilor LEGO se va desfăşura în perioada 28-30 octombrie, între orele 9 şi 21, şi aduce noutăţi atractive!

Anul acesta, sub cupola ERA Park va fi montată o zonă portuară în miniatură, îmbinată cu un şantier de construcţii, cu toate ingredientele: trenuri, vapoare, macarale mari şi camioane.

O parte a expoziţiei va fi dedicată modelelor LEGO(R) Technic, pentru cei pasionaţi de funcţionarea diverselor mecanisme. Vizitatorii vor putea, de asemenea, să admire diorame cu castele medievale şi scene din Harry Poter, Jurassic Park ori Thomas.

În vitrinele amplasate în zona expoziţiei vor putea fi văzute şi seturi LEGO istorice, dar şi fotografii Toy Photo realizate de Mihai Marza, membru al Asociaţiei Brickenburg, care organizează evenimentul. Personajul lui Mihai, Vasile, este o minifigurină LEGO(R), care "se joacă" cu lumina, cu natura, cu trăirile interioare, şi care surprinde instantanee inedite ale locurilor pe care le vizitează.

Mai mult, având în vedere că anul acesta se împlinesc 94 de ani de la apariţia unuia dintre cele mai îndrăgite personaje Disney, Mikey Mouse, organizatorii marchează şi acest moment, astfel că una din dioramele ce vor putea fi văzute la ERA va cuprinde un parc Disney cu personaje cunoscute.

Iubitorii de LEGO nu doar că vor putea admira aceste piese, dar vor putea şi să participe la ateliere de creaţie, cu piese puse la dispoziţie de către Asociaţia Brickenburg. Întâlnirile se vor desfăşura zilnic, între orele 16 şi 20.

„Ca de obicei, participarea este gratuită pentru toată lumea, numai inspiraţie să fie!

Şi, pentru ca atmosfera să fie completă, în aceeaşi zonă a expoziţiei va fi amenajat şi un loc de joacă, pentru toate vârstele. Ce poate fi mai frumos decât să-ţi construieşti, jucându-te, realitatea ce te înconjoară?”, au transmis reprezentanții ERA Park Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!