La Teatrul Regina Maria urmează Zilele Iubirii. În luna februarie, plină cu sărbători care celebrează dragostea (Valentine's Day, Dragobete), pe scena teatrului vor fi jucate mai multe spectacole a căror temă centrală este iubirea.

Pe 6 februarie, pe scena Sălii Mari se va juca piesa "A douăsprezecea noapte", de William Shakespeare, în regia artistică a lui Alexandru Mâzgăreanu. Pe 11 februarie este programat spectacolul "Îndrăgostiţii din Ancona", de Vajda Katalin, în regia lui Andrei Mihalache, iar pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilşor, la Sala Arcadia se va juca spectacolul "Prah", de Spiro Gyorgy, regia aparţinându-i lui Petre Panait. Toate spectacolele sunt programate seara, de la ora 19.

Pentru Dragobete, regizorul Radu Vaida, amfitrionul spectacolului Dialoguri interioare, a pregătit o ediţie specială, ai cărei invitaţi sunt magicienii Eduard şi Bianca, care de această dată "vor povesti despre iubirea lor magică". Întâlnirea va avea loc pe 23 februarie, ora 19, la Sala Arcadia.

Biletele s-au pus în vânzare la agenţia teatrului, deschisă de luni până vineri între orele 10.00-19.00, iar sâmbătă şi duminică între orele 10.00- 13.00, şi online, pe www.biletmaster.ro.

Pentru spectacolele "A douăsprezecea noapte" şi "Îndrăgostiţii din Ancona" biletele costă 15 lei, la balcon, 20 de lei în sală, 25 lei în lojile laterale, respectiv 30 de lei în lojile centrale. La spectacolul "Prah" preţul unic de intrare este de 15 lei, iar la Dialoguri interioare de 10 lei.