Primăria şi Consiliul Local din Mădăras organizează, duminică, 30 iulie, Ziua Comunei, care va fi sărbătorită alături de mai mulţi invitaţi în special din lumea folclorului.

Ediţia a X-a a evenimentului îi va aduce, astfel, în Mădăras pe Angela Rusu, Leontin Ciucur şi Cornel Borza, Margareta Mihocaş, Simona Boncuţ şi formaţia, Adi Balint şi Simona Brişcan.

De asemenea, pe scenă vor urca ansamblurile folclorice "Cununiţa" din Mădăras şi "Germisara" din Geoagiu. Ca invitat special, sătenilor din Mădăras le va cânta Nicolae Furdui Iancu, alături de Formaţia Crai Nou din Alba Iulia. Muzică uşoară le vor cânta spectatorilor Ami şi Lil Rose.

"Primarul şi membrii Consiliului Local invită toţi sătenii, colaboratorii şi prietenii să participe la această sărbătoare", a declarat primarul Dan Tiurbe.

Manifestările dedicate Zilei Comunei se vor ţine pe terenul de fotbal din localitatea Mădăras cu începere de la ora 13.30.

Nicolae Furdui Iancu va urca pe scenă la ora 19.25. Parcursul serii, organizatorii au pregătit şi "momente vesele" cu trupa Nănaşii (de la orele 18, 20.10 şi 22.10), precum şi o sesiune de Zumba de la ora 21.30.

Momentele muzicale vor fi încheiate de Ami, al cărei recital este programat la ora 22.20. Acesta va fi urmat de un foc de artificii.