Ziua Copilului are o însemnătate specială pentru ERA Park, astfel că miercuri, 1 iunie, prichindeii sunt invitaţi la un festival dedicat lor.

Între orele 16.20 şi 17, sub cupolă, cei mici sunt invitaţi, alături de părinţi, la o prezentare de modă în care vor fi etalate tendinţele de vară pentru copii. Prezentarea este organizată de modelele de la Şcoala de prinţi şi prinţese, ţinutele fiind asigurate de către designeri orădeni şi de magazine precum Carrefour, Junior Shoes şi Cerasone din ERA Park.

Tot sub cupolă, între orele 17 şi 20, mascota centrului comercial, BombonERA, îşi invită prietenii la un nou atelier distractiv! Micuţii sunt aşteptaţi cu concursuri cu premii şi jocuri inedite, pictură pe faţă, dansuri, modelaj de baloane, teatru interactiv şi multe surprize! De asemenea, participanţii vor fi invitaţi să spargă baloane Jumbo, pentru a ajunge la dulciurile ascunse în ele.

Tot de Ziua Copilului, în zona cupolei, se deschide magazinul de pantofi Junior Shoes. Dată fiind sărbătoarea, miercuri, toată lumea va beneficia de un discount de 5%. Şi nu în ultimul rând, primii 75 de pici prezenţi sub cupola ERA Park, după ora 17, vor primi un voucher valoric la pista de maşinuţe McQueen Cars!

Intrarea este liberă, vă aşteptăm cu drag! 

(advertorial)