Spectacolul pentru copii "Vrăjitorul din Oz" va fi jucat pentru ultima dată în această stagiune, sâmbătă, de la ora 11, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor de actorii trupei Iosif Vulcan.

"Scrisă în 1900, de Frank Baum, Vrăjitorul din Oz a devenit cu timpul o poveste nemuritoare care prezintă peripeţiile lui Dorothy, o fetiţă din Kansas, aruncată de o tornadă pe meleaguri necunoscute, alături de un întreg alai de personaje - Omul de Paie, Omul de Tinichea, Leul şi Toto, căţeluşul. Călătoria personajelor spre Oraşul de Smarald a fascinat multe generaţii de copii şi continuă să încânte şi astăzi, invitând, în ultimă instanţă la cunoaşterea sinelui, a comorilor pe care le purtăm în noi", descriu reprezentanţii Teatrului de Stat povestea spectacolului.

Personajele vor fi interpretate de actorii Alina Leonte, Anca Sigmirean, Mirela Lupu, Emil Sauciuc, Andrian Locovei, Sebastian Lupu şi George Voinese, în regia lui Dan Mirea.

În ultima ediţie din această stagiune a proiectului "Sâmbăta e ziua copilului", micuţii spectatori vor putea cunoaşte îndrăgitele personaje ale spectacolului şi se vor putea lăsa pictaţi pe faţă de Topolina.