Pe 1 Decembrie, Clubul Sportiv Fudoshin Oradea, împreună cu Asociaţia Judeţeană de Karate Tradiţional şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Bihor, organizează la sala de sport a Liceului "Onisifor Ghibu" întrecerile ediţiei din acest an a Cupei Fudoshin la karate tradiţional.

Este cea de-a treia ediţie a acestei competiţii. Evenimentul sportiv este însă precursorul Cupei ISROM, cum se numea înainte şi care, la rândul ei, şi-a desfăşurat alte trei ediţii.

Întrecerile sunt adresate tuturor competitorilor, de la începători la consacraţi, şi vor reuni la start aproximativ 180 de sportivi de la 10 cluburi din această parte de ţară, urmând a veni participanţi "de la Caraş Severin, până la Bistriţa Năsăud, Cluj şi Sălaj", după cum a declarat antrenorul Mihai Turla, principalul organizator.
Competiţia este rezervată probelor individuale, atât la fete cât şi la băieţi, începând cu categoria copiilor de 5 ani, până la cei de 16-18 ani.

Cheltuielile de organizare sunt asigurate de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi CS Fudoshin (asigurarea arbitrilor, asistenţă medicală şi premii), iar câştigătorii categoriilor vor fi premiaţi cu trofee şi diplome, în timp ce toţi participanţi vor primi diferite cadouri.

La sfârşit, după cumularea punctajului la individual, primele trei echipe vor fi premiate, de asemenea, cu diferite cupe. Din Bihor vor avea reprezentanţi cluburile CS Fudoshin, UAMT Univ. Agora, CS Todome şi CS Paleu. În premieră, conform antrenorului Mihai Turla, va participa şi o echipă din Reşiţa, CS Avasi.

Fiindcă va avea loc tocmai de Ziua Naţională a României, competiţia va debuta cu intonarea imnului, urmat de o horă a unirii la care vor participa copii înscrişi în concurs.