Sâmbătă va fi zi de curăţenie naţională în România. Pentru al cincilea an consecutiv, va avea loc acţiunea "Let`s Do It, Romania!", iar românii interesaţi să participe ca voluntari pot deja să se înscrie.

Potrivit unui comunicat de presă dat de echipa naţională de coordonare, doritorii se pot înscrie pe site-ul proiectului, www.letsdoit.qualitance.com, prin aplicaţia "Let’s Do It, Romania!", disponibilă gratuit pentru iPhone şi Android, sau direct în ziua curăţeniei, la punctul judeţean de înregistrare, a cărui locaţie urmează să fie anunţată. De asemenea, echipa de coordonatori din Bihor urmează să anunţe şi locurile pe care le propun a fi curăţate în judeţ.

Pe site-ul "Let`s Do It, Romania!" a fost creată şi o pagină cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări ale voluntarilor.

"Let`s Do It, Romania!" este realizat cu sprijinul Guvernului României, Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor şi Kaufland România. Aplicaţia proiectului este dezvoltată în parteneriat cu Qualitance.

"Let`s Do It, Romania!" este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România. Din 2010 şi până în prezent, acţiunea a implicat peste 1,2 milioane de voluntari, care au reuşit să adune peste 24.700 de tone de deşeuri.