La doar o oră după ce flăcările au mistuit un apartament de pe Bulevardul Decebal, un nou incendiu a izbucnit într-un apartament situat la mansarda unui bloc de pe strada Ion Bogdan din Oradea.

"Incendiul a fost sesizat la 112 în jurul orei 17. O parte din locatari s-au autoevacuat. Nu există persoane rănite sau intoxicate cu fum. Incendiul a fost lichidat fără probleme şi limitat la nivelul unei încăperi, respectiv la mobilierul din jurul unui aparat de aer condiţionat", a declarat BIHOREANULUI maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

De altfel, la locul evenimentului au fost mobilizate aceleaşi forţe de intervenţie din cadrul ISU Crişana care au participat şi la misiunea de pe Bd. Decebal, cu excepţia echipajului SMURD. Concret, este vorba despre 3 echipaje de stingere din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea, cu două autospeciale de apă cu lucru cu apă şi spumă şi o autoscară.

Potrivit unor martori, imobilul în carea a avut loc incendiul, întins pe 3 niveluri, este recent construit. Din câte se pare, proprietarii nu erau acasă, vecinii fiind cei care au observat fumul. Deocamdată nu se cunosc exact motivele incendiului, însă este posibil să fie de natură electrică, de la aparatul de aer condiționat.

Citiţi şi articolul: „Incendiu puternic, în Oradea: Un apartament a luat foc, într-un bloc pe Bulevardul Decebal, locuitorii au fost evacuaţi (FOTO / VIDEO)”