International School of Oradea, o școală care oferă o educație comprehensivă, echilibrată, în stil britanic într-un mediu sigur, va organiza un eveniment special numit "Lecții Demo" în data de 11 mai 2023, între orele 16:00-17:00, la sediul său din Calea Armatei Române nr. 1F.

Evenimentul este deschis părinților și copiilor interesați să afle mai multe despre oferta educațională a școlii, care cuprinde curriculumul britanic și românesc pentru învățământul preșcolar, primar și gimnazial. În cadrul acestuia, participanții vor fi întâmpinați cu o prezentare din care vor afla mai multe despre filosofia educațională a școlii și cum aceasta se reflectă în programa de învățământ.

“Ne dorim să aducem în atenția doritorilor oferta educațională pentru învățământul preșcolar, primar și gimnazial. Să informăm părinții cu privire la curriculum britanic, cât și românesc”, a declarat Ahmet Dündar, director executiv International School of Oradea.

După prezentare, participanții vor avea ocazia să participe la o lecție demo, unde vor descoperi cum se desfășoară orele într-un stil britanic. În timpul acestei lecții demo, elevii vor fi implicați într-un proces interactiv și captivant de învățare, care îi va ajuta să dezvolte gândirea critică, creativitatea și abilitățile de comunicare.

La final, participanții vor putea să discute cu personalul administrativ și cadrele didactice ISO în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri. Astfel, părinții și copiii vor putea să afle mai multe despre activitățile școlii, echipa didactică și metodele de învățare.

International School of Oradea se angajează să ofere o educație de calitate și să dezvolte abilitățile elevilor pentru a deveni adulți independenți, respectuoși și contribuitori la societatea globală. Școala promovează bucuria de învățare, creativitatea și excelența, lucrând în strânsă armonie cu comunitatea sa diversă.

Dacă sunteți interesați să participați la eveniment, puteți să confirmați participarea la adresa de email admissions@isor.ro sau la numărul de telefon +40(359)178 757.

Intrarea este gratuită și este deschisă tuturor celor care doresc să afle mai multe despre oferta educațională a școlii.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!