Înainte de vacanţă, Şcoala de Arte Francisc Hubic îi invită pe părinţi, dar şi pe posibili elevi ai instituţiei, în anul următor, la Ziua Porţilor Deschise, care va avea loc pe 5 iunie, între orele 15 şi 19, la sediul din strada Moscovei. "Oricine poate să vină, să viziteze sălile de curs, să vadă cum se desfăşoară orele la toate secţiile noastre", a declarat managerul şcolii, Marian Boboia.

Pe 5 iunie, vizitatorii vor putea vedea rezultatele muncii depuse la Şcoala de Arte Francisc Hubic, căci elevii acesteia vor da mici reprezentanţii, printre aceştia numărându-se formaţia de pop-rock Blue Strings, un cvintet de suflători de alamă, precum şi solişti de muzică uşoară.

Săptămâna viitoare, pe 10 iunie, clasele de coregrafie ale şcolii vor da un spectacol pe scena sălii Arcadia, de la ora 17. Spectactorii vor asista la reprezentaţiile date de clasele de balet şi de dans modern, conduse de prof. Ramona Gavriş.

În cadrul aceluiaşi eveniment, de la ora 18.30, va fi vernisată o expoziţie ce cuprinde lucrările claselor de pictură, grafică, artă decorativă, sculptură şi design vestimentar ale Şcolii de Arte Freancisc Hubic.

În fine, pe 20 iunie, anul şcolar va fi încheiat cu un spectacol de muzică clasică şi uşoară dat de elevii claselor de pian, vioară, chitară clasică, canto clasic, instrumente de suflat, canto muzică uşoară şi pian-jazz. La ambele evenimente, intrarea va fi liberă.

Datorită popularităţii de care se bucură secţia de canto muzică uşoară a Şcolii de Arte şi a succesului de care s-au bucurat câţiva dintre absolvenţi (Renata Tolvai, Natalia Selegean, Robert Patai, Anca Căuş), conducerea acesteia intenţionează să organizeze un festival naţional dedicat interpreţilor de la şcolile similare din toată ţara.