Lungmetrajul "Batman v Superman: Dawn of Justice" şi un documentar care o critică pe Hillary Clinton ​au câştigat fiecare patru trofee, sâmbătă, la Los Angeles, la gala premiilor Zmeura de Aur, distincţii ce recompensează cele mai slabe prestaţii actoriceşti şi filme din anul precendent, scrie news.ro.

Documentarul despre Hillary Clinton, al cărui titlu complet este "Hillary's America: The Secret History of the Democratic Party", regizat de Dinesh D'Souza, a fost desemnat cel mai prost film al anului 2016.

Totodată, Dinesh D'Souza a fost desemnat cel mai prost actor, pentru rolul de narator al acestui documentar, dar şi cel mai prost regizor.

Titlul de cea mai proastă actriţă l-a luat Rebekah Turner, care o interpretează pe Hillary Clinton

Lungmetrajul "Batman v Superman: Dawn of Justice” a fost câştigător la categoriile: cel mai prost actor în rol secundar (Jesse Eisenberg), cel mai prost scenariu, cea mai proastă combinaţie de actor pe marele ecran (Ben Affleck şi Henry Cavill) şi cel mai prost remake, rip-off su sequel.

Premiile Zmeura de Aur se acordă într-o ceremonie online, în urma unor voturilor exprimate online de cei 1.014 membri ai Golden Raspberry Award Foundation. Ele sunt o parodie a premiilor Oscar, fiind decernate tradiţional cu o zi înainte de importantele trofee.

Ceremonia Oscar 2017 va avea loc duminică seară.