Zoltan Andras, solistul formaţiei Sarmalele Reci, ajunge marţi după amiază la Oradea, însă nu pentru a susţine un concert, ci pentru a modera o dezbatere la care sunt invitaţi toţi studenţii Universităţii Oradea.

"Zoltan a mai susţinut astfel de dezbateri prin ţară pe diferite teme. El are astfel de preocupări şi vrea să intre în contact cu tinerii şi să le afle părerile", a declarat pentru BIHOREANUL Sanda Dale, profesor universitar în cadrul Facultăţii de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei, iniţiatoarea evenimentului.

Dezbaterea, care va avea loc marţi de la ora 18 la parterul Bibliotecii Universităţii, are ca temă "Educaţia pentru libertate".

"Invitatul Zoltan Andras va începe prin a-şi prezenta părerile despre tema aleasă, iar apoi va discuta cu tinerii prezenţi, aceştia putând să formuleze întrebări sau opinii", a mai adăugat Sanda Dale.

Evenimentul este organizat prin intermediul Asociaţiei Studenţilor din Universitatea Oradea şi iniţial trebuia să aibă loc în cadrul festivalului UNIFEST, care s-a desfăşurat în perioada 15-20 noiembrie.