Ploile torenţiale nu se opresc nici în Bihor. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, o avertizare de cod portocaliu de furtuni valabilă în zona de munte, în timp ce celelalte zone ale judeţului sunt sub cod galben de vreme rea. 

Potrivit ANM, de marţi, de la ora 10, până în noaptea de marţi spre miercuri, la ora 2, în zona de munte a judeţului Bihor "vor fi perioade cu averse torenţiale şi se vor acumula cantităţi de apă de peste 40 l/mp şi pe arii restrânse 50...80 l/mp. Vor fi şi intensificări ale vântului, posibil vijelii, descărcări electrice şi izolat condiţii de grindină". 

Pentru celelalte părţi ale Bihorului a fost emisă o avertizare de cod galben, valabilă în acelaşi interval de timp. "Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torenţiale, izolat grindină şi posibil vijelii. Cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp şi pe arii restrânse 40...50 l/mp", se arată în avertizarea ANM.

Apoi, în perioada 24 iunie, ora 2 – 25 iunie, ora 10, zona de munte a judeţului Bihor va rămâne sub avertizare de cod galben, asta însemând că "vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torenţiale, grindină şi vijelii. Cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp şi pe arii restrânse 40...50 l/mp".