Piațeta de la Crișul Shopping Center s-a umplut de culoare, muzică și dans, vineri după-amiază.

Evenimentul organizat acolo, Zumba Fusion, a adunat vineri după-masa zeci de oameni, care s-au distrat și au dansat pe ritmuri latino, dar și pop sau etno. Promotorii distracției au fost Giani Sala, instructoare de zumba la Fit4You, și  Andrei Oșanu, antrenor invitat din București.

La ora de zumba au participat atât persoane care frecventează sălile de sport Fit4You, cât și trecători atrași de voia bună și ritmurile pline de viață. De la foarte mici la mare, bebelași la mame în brațe, copii sau tineri de toate vârstele au dansat pe coregrafii de la cele mai simple, la unele elaborate, s-au distrat, au cântat și au socializat.

„Prin acest eveniment am vrut să arătăm comunității orădene că sportul și mișcarea sunt ingredientele unui stil de viață sănătos. E important să arzi calorii în timp ce te distrezi, și mai ales datorită rimului muzicii nu simți efortul pe care îl depui. Le mulțumesc orădenilor că au răspuns pozitiv acestei acțiuni și am observat, de altfel, că în ultimul timp comunitatea este tot mai deschisă la astfel de evenimente, ceea ce mă bucură, este un semn bun”, a spus Giani Sala.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!