Şoferiţa autoturismului care, joia trecută, a  ajuns în comă la spital în urma unui accident produs pe DN79, lângă Mădăras, a murit la spital din cauza rănilor severe suferite.

Kovacs Ilona, o orădeancă în vârstă de 49 ani, conducea un autoturism dinspre Oradea spre Salonta, iar în dreptul localităţii Mădăras a pătruns pe contrasens și a intrat frontal în TIR-ul care venea din sens opus.

Preluată la scurt timp de un elicopter SMURD, orădeanca a ajuns în comă la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean din Oradea, cu traumatism cranian sever, multiple leziuni toracice, dar și ale altor organe.

În ciuda eforturilor depuse de medici pentru a o salva, ea a murit la începutul acestei săptămâni.  

Ancheta este în derulare, deoarece poliţiştii încearcă să stabilească motivul pentru care autoturismul orădencei a ajuns pe contrasens, în condiţiile în care şoseaua era goală şi, deci, nu a avut motiv să intre în depăşire.

„Urmează să fie verificat şi listingul telefonului mobil pe care victimea îl avea asupra ei, nefiind exclus să se fi aplecat după aparat”, spun surse din anchetă.

Citiţi amănunte despre tragedia căreia i-a căzut victimă orădeanca în articolul: Accident grav pe DN79 lângă Mădăras: O maşină a intrat sub un TIR, o victimă adusă cu elicopterul la Oradea (FOTO)