Nici nu ştiam dacă urmăresc Congresul al X-lea al UDMR sau Congresul al XIV-lea al PCR. Tot atât de multe laude, ode şi bale. Ponta şi Antonescu s-au întrecut în omagii şi limbi cu atâta râvnă de parcă de alianţa cu ungurii ar fi depins existenţa neamului. Eu înţeleg că în politică trebuie să mai faci şi compromisuri, dar nici aşa...

Oricum ungurii n-au de ce să-şi facă iluzii. Ajunge ca USL-aşii să facă majoritate în 2012 şi să vedeţi atunci cine pe cine pupă şi mai ales unde. Singurul care a rămas demn şi vertical a fost premierul Emil Boc. De la înălţimea lui nu a trebuit să se aplece pentru a-l pupa în dos pe Marko. A trebuit doar să se ridice pe vârfuri şi să ţuguieze buzele către "dragii prieteni de guvernare".

Până în '89 lingăii aveau ca motivaţie presiunea organelor. Acum ce mai pot invoca? Parafinul intelectual Teodor Baconski s-a compromis definitiv prin limbile deşănţate date primei femei a ţării, Elena. I-a pus DNA-ul lampa-n ochi? Neamurile lui erau la Canal şi viaţa lor depindea de obedienţa ministrului de Externe către ministrul Turismului?

Probabil că există o genă la unii români care-i face să se gudure în faţa şefilor. Un jalnic primar din Prahova explica la o întâlnire PDL-istă că doarme cu poza Elenei Udrea sub pernă. Cucoana s-a dovedit tare flatată, deşi eu în locul ei i-aş fi dat cu microfonul peste gură. Asta pentru că omul nu a specificat exact ce face cu perna. O pune sub capul său sau sub fundul nevestei?