O femeie de 43 ani şi copiii ei, de 15, respectiv 20 ani, au fost răniţi, marţi seară, într-un accident rutier provocat de neatenţia unui şofer de camion din Tinca. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu, incidentul s-a petrecut pe DN79B, în apropiere de Punctul de trecere a frontierei Salonta.

"Un bărbat de 42 ani din Tinca, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a acordat prioritate de trecere la schimbarea direcţiei de mers înspre stânga unui autoturism Renault condus de un bărbat din Tulca, de 40 ani, care pentru a evita impactul a tras de volan stânga şi a intrat în coleziune cu un alt autoturism condus înspre vama Salonta de un cetăţean ungur de 43 ani", a explicat BIHOREANULUI purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

În urma accidentului rutier, pasagerii din ultimul autoturism, o femeie de 43 ani şi doi tineri de 15 respectiv 20 ani, au fost internaţi în spital cu diverse leziuni.

Şoferul autocamionului nu e la primul accident. Pe 6 august, aflat la volanul aceluiaşi autotren, bărbatul de 42 de ani a mai provocat un accident de circulaţie pe drumul judeţean 709, lângă Arpăşel.

Atunci, din cauza încărcăturii care depăşea limita legală admisă, autoutilitarei i s-a desprins roata din partea stângă faţă şi a pătruns pe contrasens, lovind un autoturism condus de o orădeancă de 24 ani, grefieră la Judecătoria Salonta.

În urma impactului, maşina tinerei s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului iar şoferiţa a ajuns în spital. "Cercetările continuă şi în acest caz", a mai spus inspectorul principal Dinu.