Sportivii clubului Royal Kwon Oradea s-au întors cu 16 clasări pe podium de la întrecerile Campionatului Naţional de Sporturi Marţiale Coreene, competiţie care s-a desfăşurat la Târgu Mureş, în perioada 17-19 noiembrie.

Sportivii delegaţiei orădene, condusă de antrenorul Francisc Tripa, au avut evoluţii foarte bune, reuşind să obţină opt medalii de aur, două de argint şi şase de bronz.

Principalii remarcaţi, cei care s-au situat pe primul loc, au fost Kira Tripa, Larisa Cornea, David Alfoldy cu două medalii de aur, Luca Ştreng, Ysofia Bereczki, Richard Andre şi Miruna Petruş.

Pe locul II şi în posesia medaliilor de argint au intrat Luca Borz şi Frida Guthi.

De asemenea, pe locul III au fost Răzvan Giosu de două ori, Richard Andre, David Alfoldz, Jazmin Bohacs şi Luca Borz.

"La această competiţie, aceşti sportivi excelenţi s-au clasat pe locul IV în clasamentul general al cluburilor în ciuda faptului că de data acesta, din motive obiective, echipa de seniori a clubului nostru nu s-a aliniat la start. Sunt foarte mândru de ei, de munca depusă, de devotamentul dovedit şi aş dori să le mulţumesc pe această cale şi acelor părinţii minunaţi care au format ceea mai tare galerie, contribuind, astfel, la rezultatul obţinut", a transmis, la revenirea de la Târgu Mureş, antrenorul clubului orădean, Francisc Tripa, deţinător al centurii negre 4 Dan.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!