Reprezentanţii Clubului Sportiv "Tae-Kyon" Oradea s-au întors cu 17 medalii de la întrecerile Campionatului Naţional de taekwondo, competiţie care a avut loc la Sibiu, în perioada 17 - 21 martie, şi care a reunit un număr record de participanţi.

La ceveniment s-au adunat 706 de sportivi, antrenori, instructori şi arbitri, proveniţi de la 29 de cluburi sportive din întreaga ţară.

Orădenii de la CS Tae-Kyon au participat cu o delegaţie formată din 14 sportivi, doi arbitri şi doi instructori. Aceştia au fost conduşi de preşedintele clubului, antrenorul Alexandru Sas.

Întrecerile au fost destinate copiilor, juniorilor şi seniorilor la probele de tull, luptă, tehnici speciale, spargeri forţă, luptă tradiţională şi speed kick.

Pe lângă rezultatele individuale, echipa de juniori a clubului orădean alcătuită din Rareş Găvruţa, Răzan Nicola, Takacs Carlos, Mihnea Popovici şi Şerban Fâşie a obţinut locul 2 la luptă, respectiv locul 3 la tehnici speciale.

"A fost poate cea mai grea competiţie organizată la nivel naţional ţinând cont de numărul record de participanţi. Vulturii orădeni au participat cu un număr de 14 sportivi, obţinând un palmares de 17 medalii, cea este un rezultat foarte bun", a declarat Alexandru Sas, preşedintele Clubului Sportiv "Tae-Kyon" Oradea.


În urma desfăşurării întrecerilor, rezultatele sportivilor de la CS Tae-Kyon au fost:

- Bogdan Silaghi - locul 3 la luptă individual 12-14 ani

- Sorina Morar - locul 2 la spargeri forţă, locul 3 la tehnici speciale şi tot locul 3 la luptă

- Marc Sabo - locul 3 la luptă individual 10-12 ani

- Dragoş Ujoc - locul 2 la tull individual 10-12 ani

- Şerban Fâşie - locul 3 la luptă individual juniori masculin

- Vlad Găvruţa - locul 3 la tull individual seniori masculin centuri negre 1 Dan

- Rareş Găvruţa - locul 3 la tull individual juniori masculin centuri colorate

- Denisa Pop - locul 2 la luptă individual - 60 kg juniori feminin

- Răzvan Nicola - locul 2 la tull individual centuri colorate juniori masculin, locul 2 la luptă individual juniori masculin +75 kg, locul 3 la tehnici speciale echipe juniori masculin şi locul 2 la luptă echipe juniori masculin

- Takacs Carlos - locul 1 la luptă individual juniori masculin-75 kg, locul 2 la luptă echipe juniori masculin şi locul 3 la tehnici speciale echipe masculin

- Cătălin Topai - locul 1 la tehnici speciale individual seniori masculin şi locul 1 la luptă individual seniori masculin -70 kg

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!