Sportivii echipei de Karate Shotokan de la centrul de performanţă al clubului Shogunul Oradea & cercul de Karate Shotokan al Palatului Copiilor Oradea s-au întors cu 19 medalii de la întrecerile celei de-a zecea ediţii a Cupei de karate Sho-Dan.

Competiţia a avut loc în weekend la Giroc, lângă Timişoara, în sala de sport a Liceului David Voniga, şi a reunit peste 350 de sportivi din 24 de oraşe ale ţării.

Sportivii echipei orădene de Karate Shotokan de la centrul de performanţă al Clubului Sportiv Shogunul Oradea & cercul de Karate Shotokan al Palatului Copiilor Oradea, pregătiţi de prof. Ioan Vaida şi Elena Vaida, au reuşit să îşi adjudece 19 medalii, dintre care din care 7 au fost de aur, 6 medalii de argint şi tot 6 de bronz.

Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere au urcat: Ficuţ Rareş şi Cionca David de două ori, Hanga Iasmina, Hanga Carina şi Faur Cezara.

Pe locul II şi în posesia medaliilor de argint au intrat orădenii Cionca David de două ori, Szabo Krisztian, Hanga Iasmina, Hanga Carina şi Mihelea Anamaria.

În fine, pe locul III, cucerind bronzul, s-au situat: Faur Cezara, Szabo Krisztian şi Mihelea Anamaria, toţi de câte două ori, la probele de kumite individual.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!