Orădenii care locuiesc în zona străzilor Sfântul Apostol Andrei şi Salcâmilor au şanse să scape de certurile pentru un loc de parcare. Conform unui comunicat la municipalităţii, firma Selina a finalizat lucrările de amenajarea a unui număr de 121 parcări în zona străzii Sfântul Apostol Andrei, în spatele bisericii cu acelaşi nume, precum şi în curtea interioară a blocurilor.

În cadrul lucrărilor au fost modernizate inclusiv locurile deja existente prin turnarea unui covor asfaltic. Lucrările în valoare de 150.200 lei, fără TVA, se vor finaliza în următoarele zile cu realizarea marcajelor şi semnalizărilor rutiere.

Tot în aceeaşi perioadă vor fi date în folosinţă şi cele 78 de locuri de parcare din zona străzilor Salcâmilor - Asociaţia de proprietari "Meşteşugarilor" 208. Lucrările au început pe 14 mai şi au termen de finalizare data de 7 iulie.

Constructorul a executat deja turnarea de asfalt, delimitarea zonei de parcări prin borduri, şi urmează ca în cursul acestei săptămâni să treacă la marcarea şi numerotarea noilor parcări. Costul estimat al lucrărilor se ridică la 296.000 lei fără TVA.