Primăria a anunţat marţi, prin intermediul unui comunicat de presă, că în cursul anului 2011 vor fi demarate lucrări de modernizare în numai puţin de 34 de zone din municipiu. Cu această ocazie municipalitatea a făcut un apel la orădenii care locuiesc în zonele afectate de lucrări să îşi finalizeze cât mai repede eventualele intervenţii la reţele.

"Primăria îi roagă pe cei interesaţi să efectueze eventualele lucrări de racordare, branşare la utilităţi, şi altele, să le realizeze din timp, având în vedere că după finalizarea şi recepţionarea investiţiilor nu se va mai putea interveni, decât în urma expirării perioadei de garanţie", se menţionează în comunicat. Conform anunţului cetăţenii interesaţi pot obţine informaţii suplimentare cu privire la lucrări de la Direcţia Tehnică din Primărie.

Atenţie, lucrări!

Lista lucrărilor care vor fi făcute de municiplitate în cursul acestui an cuprinde modernizarea străzilor Carol Davila, Ciobanului, Coralilor, Delfinului, Fântânilor, Măcieşului, Navigatorilor, Nojoridului (pe tronsonul dintre străzile Brânduşei şi Ogorului), Avicenna, Dunaevski Isaac, Filatov, Nicolae Filimon, Gutuilor, Valea Nucului, Parângului, Zmeurei, Rectorului, Aleşdului, Tileagdului, Sankt Petersburg, Olteniei, Porumbelului, Islazului, Teodor Arghezi, Budai Nagy Antal, Stânişoarei, Ana Ipătescu şi Eroului Necunoscut.

Până la sfârşitul lui 2011 vor mai fi terminate lucrările de amenajare a accesului din strada Meiului spre Seleuşului, inclusiv podul peste Peţa, de reabilitare a străzii Blaire Pascal, de asigurare a accesului dinspre Piaţa Cazărmii spre strada Retezatului, de amenajare a căii de acces rutier pe strada Corniţelului, realizare căi de acces în cartierul Nufărul II şi reamenajarea spaţiilor în zona de locuit Sovata, Aluminei, Aleea Tuşnadului în zona digului de pe malul drept al Crişului Repede.