Sportivii clubului Wolf Oradea şi-au adjudecat 35 de medalii la întrecerile Cupei Retezat la Taekwon-do ITF, competiţie destinată copiilor, care a fost organizată la Haţeg la începutul acestei săptămâni.

La eveniment au participat 306 sportivi de la 14 cluburi din ţară, printre care şi 28 de competitori de la Clubul Sportiv Wolf Oradea.

Sportivii orădeni au avut rezultate bune, ei reuşind să urce de 35 de ori pe podium şi, astfel, să intre în posesia a 17 medalii de aur, 7 de argint şi 11 de bronz.

În urma acestor rezultate, clubul orădean a ocupat locul 2 în clasamentul general, iar Kalmár Erik Attila a fost desemnat cel mai bun sportiv masculin al competiţiei. Pe lângă trofeul pentru acest titlu, el a mai fost premiat din partea organizatorilor şi cu o bicicletă.

Sportivii orădeni de la CS Wolf sunt pregătiţi de Harascsák Gyula, 4 Dan, președinte și antrenor al clubului, şi de instructorii Gergely Ákos - 3 Dan, Tálinger Alex - 3 Dan şi Hegedűs Richárd - 2 Dan.

La arbitraj, clubul orădean a fost reprezentat de Szabó János, Rareş Cosma şi Casandra Cornea.

Următorul eveniment de mare anvergură pentru sportivii de la Wolf Oradea va fi Campionatul European de la Cluj Napoca, programat în perioada 25-30 aprilie.

Pentru acest campionat au fost convocaţi în lotul naţional şase sportivi de la CS Wolf, Tálinger Alex (la seniori), Szabó János, Simon Barbara, Bajgyik Baranyi Botond, Cornea Luca şi Cosma Rareş (toţi la juniori). Ei fac deja pregătiri intense pentru a fi în formă maximă pentru Campionatul European.


Rezultatele obţinute de sportivii clubului CS Wolf la întrecerile de la Cupa Retezat:

Locul I: Gui Daria (3), Szerefi Erik, Bede Abigél, Bede Denis, Halász Anna (3), Câmpean Maya, Kalmár Erik (3), Toromba Christian, Marchiş Adrian,  Balog Erik, Cornea Larisa.

Locul II: Gui Denisa, Halász Anna, Borz Cristian, Kalmár Erik, Cornea Larisa, Miklós Viktória și Szegedi Beatrix

Locul III: Gui Daria, Mărginean Ştefania, Santer Alex, Câmpean Maya, Balog Erik, Cornea Larisa, Mikló Eliza, Ciorba Zselyke, Bereczki Dominik (2) şi Borsi Edvin.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!