Încă 37 de bihoreni au fost diagnosticați, în ultimele 24 de ore, cu Covid-19, după cum arată datele făcute publice de Grupul de Comunicare Strategică. Astfel, numărul total al infectărilor diagnosticate în județ se ridică la 3043. 

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 34 de bihoreni au obținut rezultate pozitive.

Bihorul apare și pe lista județelor în care s-au înregistrat decese, fără să se precizeze, însă, numărul acestora.

Sursele ziarului spun că între cele 37 de noi cazuri se numără şi managerul Spitalului Municipal Dr. Pop Mircea din Marghita, Bradacs Aliz, care a confirmat BIHOREANULUI că se va interna la Oradea, precum şi doi angajaţi ai Spitalului Municipal din Oradea, o asistentă de la secţia de Pneumologie şi o alta de la Kinetoterapie, ajunsă ca pacient la ATI.

Cei 37 de bihoreni recent diagnosticaţi au domiciliul în Oradea, Căpâlna, Auşeu, Borod, Aleşd, Remetea, Bratca, Săcueni, Marghita, Abrămuţ, Vadu Crişului, Beiuş şi Şuncuiuş.  

Pe de altă parte, în ultimele 24 de ore în Bihor nici o persoană nu a mai fost declarată vindecată, numărul total al vindecărilor stagnând astfel la 2.147.

În unitatea anti-Covid erau internate marţi dimineaţă 321 de persoane, în timp ce numărul cazurilor active înregistrate în judeţ era de 790 de persoane.

La nivel naţional, Grupul de Comunicare Strategică a anunţat marţi 1111 noi îmbolnăviri şi 51 de decese, ceea ce ridică bilanţul cazurilor Covid înregistrate de la începutul pandemiei la 105.298, iar al deceselor la 4.236.