Două femei au fost rănite în urma unui incident produs, luni seară, într-un apartament de pe strada Traian Lalescu. 

Incidentul s-a produs în jurul orei 22, iar victimele sunt două orădence în vârstă de 37, respectiv 44 ani, care fuseseră invitate să sărbătorească ziua de 8 Martie alături de fostul iubit al celei dintâi, în apartamentul acestuia. 

Bărbatul, un orădean în vârstă de 43 ani, a devenit, însă, agresiv, pe fondul consumului de alcool şi al geloziei, spun sursele BIHOREANULUI, iar scandalul care a urmat a fost unul violent în timpul căruia individul şi-a pălmuit fosta iubită, după care a luat un cuţit şi a ameninţat că le taie, ambele fiind rănite la mâini.  

Femeile au fugit şi au sunat la 112, la faţa locului ajungând în scurt timp mai multe echipaje de poliţişti de la Biroul de Ordine Publică Oradea. Poliţiştii l-au găsit pe agresor în faţa blocului, l-au imobilizat şi l-au condus la sediul Poliţiei municipiului Oradea, pentru audieri. Cele două femei au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale.

Din fericire, leziunile lor au fost superficiale şi, deci, au plecat acasă. Agresorul lor, în schimb, al cărui comportament a fost considerat de poliţişti vădit periculos atât pentru sine, cât şi pentru alte persoane, a fost preluat de un echipaj medical de la sediul Poliţiei şi internat la Spitalul de Neuropsihiatrie, pentru dezalcoolizare.

În caz s-a deschis dosar penal pentru ameninţare, loviri şi alte violenţe, după cum a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei, comisarul şef Alina Fărcuţa, cercetările fiind continuate de Poliţia municipiului Oradea, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.