Arcaşii orădeni ai clubului Redpoint şi-au depăşit deja obiectivele propuse pentru acest an competiţional, încă în desfăşurare. Sportivii clubului bihorean au stabilit până acum opt recorduri naţionale, deşi la începutul sezonului şi-au propus să realizeze şase recorduri.

De departe, principala performeră a clubului este Bernadett Haragos, deţinătoarea a cinci recorduri naţionale, dintre care trei individuale şi două pe echipe.

Bernadett a ridicat ştacheta atât la junioare compound, cu 144 de puncte trase în finalele campionatului de indoor de la Aninoasa (cu 2 puncte mai mult decât vechiul record), cât şi la cadete, cu 566 de puncte trase indoor în calificări la campionatul de la Iaşi (vechiul record de 562 de puncte aparţinea Ştefanei Albu).

Un alt record individual a fost stabilit de Bernadett la concursul mondial de la Kamnik (Slovenia), unde a reuşit 145 de puncte în finale (vechiul record fiind de 142 de puncte).

În ce priveşte recordurile pe echipe, sportiva orădeană, elevă la Liceul Ady Endre, a marcat unul la echipe mixte seniori împreună cu Szekely Eduard (154 de puncte, faţă de vechiul record de 153 de puncte) şi altul la echipe junioare împreună cu Ada Luncan şi Iulia Creţu (1.598 de puncte pe distanţa de 18 metri, 180 de săgeţi).

La rândul ei, Iulia Creţu, elevă la Liceul Teoretic German "Friedrich Schiller" din Oradea, a stabilit un prim record la indoor compound junioare 2, cu 129 de puncte trase în finala mare la campionatul de la Iaşi (unde Iulia a obţinut şi medalia de aur, titlul şi tricoul de campioană naţională).

Alte două recorduri au fost realizate de Daria Purtan la barebow copile, cu 308 puncte, şi de aceeaşi Daria Purtan împreună cu Mark Hendre, la echipe mixte cadeţi barebow.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!