Un bărbat din Bihor a înnoptat în Arestul Poliţiei după ce, agenţii rutieri din municipiul Beiuş l-au surprins conducând, deşi el nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi, mai mult, e anchetat deja într-un dosar penal, tot pentru aceeaşi faptă, comisă săptămâna trecută.

Potrivit unui comunicat transmis joi de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, bihoreanul are 33 de ani, este din comuna Uileacu de Beiuş şi a fost depistat miercuri dimineaţa, la ora 07.35, pe strada Nouă din municipiul Beiuș, de un echipaj al Biroului de ordine publică din muncipiu.

"Acesta conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", se spune în informare.

Din primele cercetări s-a aflat că bărbatul mai este cercetat penal într-un dosar similar, pentru aceeași infracțiune, comisă în cursul săptămânii trecute. Concret, pe 11 ianuarie, el a fost depistat fără permis la volan, tot în Beiuş, pe strada Burgundia Mare. 

Ca atare, şoferul a fost reținut de polițiștii Biroului Rutier Beiuș pentru 24 de ore şi s-a mai ales cu un nou dosar, tot pentru conducere fără permis.

Anchetatorii continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș.

Pe de altă parte, spun poliţiştii, bărbatul din Uileacu de Beiuş nu e singurul bihorean care a fost găsit conducând fără permis un vehicul, în trafic.

Tot miercuri, un bihorean în vârstă de 59 ani din Paleu a fost găsit conducând un moped pe drumul județean 767F, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta era băut, având o concentrație alcoolică de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia", se spune în comunicatul Poliţiei Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!