De câte ori nu v-ați dorit să sărutați pe cineva care nu se află în apropiere? O companie chineză pretinde că are soluția la această problemă. A pus pe piață „Pupătorul” (Kissenger), un gadget cu „buze” de silicon, care „transmite” un sărut. 

Producătorii aparatului susțin că sărutul poate fi transmis de la distanță printr-un simplu videocall făcut cu telefoane care au funcția bluetooth. 

Kissenger are senzori de presiune și motoare minuscule, ca să recreeze presiunea, mișcarea și chiar temperatura sărutului uman, scrie site-ul stirileprotv.ro.

Invenția a fost brevetată de Institutul Vocațional de Tehnologie Mecatronică din Changzhou.„În timpul facultății, aveam o relație la distanță cu prietena mea, așa că ne contactam doar prin telefon. De aici a pornit inspirația acestui dispozitiv", a spus Jiang Zhongli, liderul echipei de proiectare.

„Pupătorul” se vinde deja în China, iar inventatorii lui îl promovează și ca o soluție pentru ca persoanele care suferă de boli contagioase să se bucure de un sărut, în siguranță.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!